Vrijdagavond tennis

Wat is vrijdagavond tennis?

De vrijdagavondcompetitie is een competitie die binnen de vereniging wordt georganiseerd. Je kunt je hiervoor opgeven binnen een bepaalde periode, waarna je zoveel mogelijk op sterkte wordt ingedeeld. Je speelt een aantal vrijdagavonden een leuke partij tennis tegen je clubgenoten. Je individuele behaalde games per avond zijn je punten en aan het einde van de competitie hebben we een dame en een heer als winnaar die leuke prijzen in ontvangst kunnen nemen!  

Per wedstrijd wordt er 1 uur gespeeld met elke wedstrijd wisselende partners en volgens een vastgesteld schema. Iedereen speelt in principe 1 wedstrijd per avond waarbij dubbel- en mixpartijen zoveel als mogelijk wekelijks worden afgewisseld. 

Verhinderd?

Het kan iedereen gebeuren dat je een keer tóch niet aanwezig kunt zijn. Natuurlijk is het mogelijk om een vervanger in jouw plaats te laten spelen. Alle deelnemers zorgen er waar nodig zelf voor dat iemand anders zijn/haar plaats inneemt, zodat alle wedstrijden gewoon door kunnen gaan.  

Hoe kan ik me opgeven?

De kosten bedragen per deelnemer 7,50 euro. Hiervan worden de prijzen en borrelhapjes gekocht. Wanneer de vrijdagavond tennis (VAT) er weer aankomt, krijg je hiervoor bericht via de nieuwsbrief!