Competitie

Wat is competitie?

Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor jouw vereniging tegen teams van andere verenigingen. Competitie spelen is het gevoel van willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Het gaat om het teamgevoel en de saamhorigheid. 

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Naast het ontwikkelen van jouw spel- en tennisvaardigheden heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen op en naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd!

Er is een competitie voor iedereen! 

  • Tenniskids t/m 12 jaar
  • Junioren: 11 t/m 17 jaar
  • Senioren: boven 17 jaar

Voorjaarscompetitie 2024 vanaf 17+

Ieder jaar doen ruim 30.000 teams mee aan wat door veel tennissers wordt beschouwd als de leukste periode van het tennisseizoen: de Voorjaarscompetitie.

De volwassenen, vanaf 17 jaar, geven zich als team op. De captain geeft het team vóór 1 december 2023 op middels een e-mail naar [email protected] met naam spelers, speeldag en soort competitie. De jeugdteams worden door de trainer samengesteld.Wil je je inschrijven voor een competitie?

Mocht jij (nog) geen team hebben maar wel graag competitie willen spelen, stuur dan een bericht naar [email protected] met je naam, speelsterkte en in welke competitie je graag wilt spelen.

Klik hier voor meer informatie over competitie spelen.

Uitslagen & Standen

Klik hier om de uitslagen van de voorjaarscompetitie 2023 te zien

Klik hier om de uitslagen van de najaarscompetitie 2023 te zien