De tennistrainers van Het Hofland

14 juni 2024


Voor de huidige trainersperiode zijn we verheugd dat we de volgende trainers op ons park hebben rondlopen. Spreek ze gerust aan voor een praatje, info over lessen of andere zaken. Voor meer info over tennislessen, lidmaatschappen en andere tenniszaken, neem je contact op met [email protected].

Martin Verkerk

Wie Martin zegt, zegt ook zeker finale van Roland Garros in 2003. Helaas
verloor hij daarin van de huidige coach van Carlos Alcaraz. Met als hoogste
positie een 14de plek heeft hij de absolute kennis en ervaring van een
topspeler en kan hij dit overbrengen op onze leden.

Martin (45) staat met veel passie bij ons op de banen les te geven en is hij altijd in voor een gezellig praatje. Wil je meer weten, vraag het hem gerust. Hij is voornamelijk op de maandag aanwezig op ons mooie park.


Martijn Thelen

Tijdens de corona periode kwam onze Limburgse hoofdtrainer naar
Schoonhoven en is er voorlopig niet weg te denken. Met zijn 41 jaar en ruim 2 meter, ook meteen onze langste trainer. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn in verschillende regio’s van het land, lijkt hij nu zijn plek te hebben gevonden.

Met zowel A als B licentie en een goede persoonlijke tennis opleiding, voorziet hij onze leden van veel nuttige informatie. Altijd in voor een gezellig praatje en extra persoonlijke aandacht.

Bob van der Hoop

Bob is 31 jaar en woonachtig in Rotterdam. Toen hij 15 was begonnen met tennissen op mijn bij TC Nieuwerkerk en sindsdien altijd verknocht geweest aan het spelletje. Na jaren ervaring opgedaan te hebben met lesgeven heeft hij in 2018 zijn A- licentie behaald via de KNLTB.

Binnen de tennisles staat oefenen, trainen en plezier centraal. "Ik hoop met mijn tenniservaring en enthousiasme nieuwe en al actieve tennissers een stapje verder te helpen in hun algehele tennisspel," vertelt Bob.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen