Tennisvakantie Ibiza 2022

03 juni 2022


'Een hele goedemorgen, zijn jullie er allemaal klaar voor en hebben we er zin in?'
Zo werden we om 5 uur 's ochtends op Rotterdam Airport vol enthousiasme onthaalt door Martijn! 
De groep voor het eerst compleet bij elkaar en de aanstekelijke positiviteit van Martijn hield hier niet op.
Want het begon al met voorpret...

Martijn had ons voor de reis al meegenomen naar onze all-inclusive accommodatie in Playa d'en Bossa (naast Ibiza-stad), filmpjes en foto's van het hotel zelf en het uitzicht op zee. De groepsapp explodeerde! 
We hadden hier zo met z'n allen naar uitgekeken en nu was het zover!

Na een fijne vlucht met de bak tennisballen in het ruim, bij aankomst van het hotel even inchecken, omkleden in onze mooie kamers en toen was er DE welkomstspeech. 
Met als verrassing... een glas Cava voor iedereen. Heerlijk om zo een tennisvakantie te beginnen!
Het bespreken van de planning van de week, waar we moesten verzamelen voor de clinics, huishoudelijke regels....de tennisvakantie was nu echt begonnen! Maar ook wat er te doen was op Ibiza. Vraag het aan Martijn en hij kon je meteen helpen en tips/advies geven. 

Zo hebben wij gegeten bij de restaurants die Martijn aan ons als tip had gegeven. En wat hebben wij heerlijk gegeten en genoten van de prachtige plekjes. We zijn ook nog een keer met de groep uit gaan lunchen in een prachtige tuin met fantastisch eten, goede sfeer, veel wijn en sangria en veel gelach. Vervoer en locatie was geregeld door Martijn... wederom geweldig!

Tevens kregen wij elke dag berichten via onze groepsapp over de tijdsplanning, locatie, er werden foto's gedeeld, ervaringen van iedereen, tips etc. Zo fijn en leuk om te zien, meteen iedereen op de hoogte en voor vragen was deze groepsapp ook perfect. 

Naast het vele eten en drinken moest er natuurlijk ook worden getennist.
De tennisbanen zelf lagen naast ons hotel en we konden zo na het ontbijt in onze tenniskleding door naar de tennis clinics. 

De clinics begonnen altijd met een leuk spelletje en daarna de tactische, technische oefeningen/tips zoals wij gewend zijn van Martijn. En ja, elke dag weer iets nieuws geleerd! Deze werden afgesloten met het Ibiza 2022-tennistoernooi met de gehele groep. Wat hebben we gelachen, mooie wedstrijden gespeeld en 2 terechte winnaars aan het einde van het toernooi. De volgende dag hebben de winnaars nog een mooie prijs gekregen van Martijn. Top geregeld weer!

Een introductie les van Padel mocht ook zeker niet ontbreken. Rackets waren geregeld, de banen gereserveerd, uitleg over de sport zelf... erg genoten en wat waren we allemaal fanatiek.

Wij kunnen niet anders zeggen dat alles van top tot teen, van A tot Z, tot op het detail was geregeld door Martijn....intens genoten van een zorgeloze, fantastische en gezellige tennisvakantie!

Muchas gracias voor alles Martijn en tot in 2023!

Liefs Mikky & Melissa
en de rest van de groep

Nieuwscategorieën


Reacties

Astrid Kluivers 04-06-2022 10:20

Heel goed verslag en zo was het precies! Top-reis en top-organisatie, Martijn!

Eveline Brokking 03-06-2022 16:37

Het was super gezellig, leuk geschreven meiden😍

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen